Teljeskörű szolgáltatást kínálunk

A területen szerzett sokéves tapasztalatunk és gyakorlatunk alapján professzionális konzultációt és pontos ajánlásokat kínálunk az Önök gyártásához. A prémium szolgáltatás és a minőség a legfontosabb számunkra. Örömmel segítünk minden asztalosnak. Dolgozunk azon, hogy minden jó munka ugyanolyan támogatásban részesüljön.

ABS szabás méretre

Könnyen megtaláljuk a módját, hogy elkészítsük az élzárót a kívánt szélességben. Bár nem kínáljuk alapfelszereltségként. Tudjuk kezelni, megoldjuk Önnek.

Tekercsbontás 1m-től

Az élzáró tekercseinket illetve az anyatekercseket is 1m-től bontjuk, méterenként. Ezért nem kell egy bútor miatt nagy tételeket vásárolni. Megtakarítanak vele.

ABS gyártás méretre

Más színű vagy dekormintájú élzárót szeretne? Örömmel készítjük el Önnek. UNI színek 100 m-től. További információért forduljon kereskedelmi képviselőinkhez.

Hot Air élzárók

Bármilyen ABS élzáróra funkciós réteget tudunk felvinni a Hot Air ragasztási technológiához. A funkciós réteg színét az adott élzáró árnyalatához készítjük el. Ezzel érjük el a nullfugás hatást.

Ragasztózás

Ragasztóval ellátott élzáróra lenne szüksége? Nem probléma. 7-10 napos szállítási határidővel bármilyen kollekciós élzárót biztosítunk Önöknek ragasztós kivitelben is.

Lakkozás

Bármilyen ABS UNI színű élzárót el tudunk készíteni az Önök által kért magasfényben. Lakkozás 10°-tól egészen 90° magasfényig.

Funkciós réteg felvitele

Bármilyen ABS élzáróra funkció réteget tudunk felvinni a Hot-Air ragasztási technológiához. Csak kérni kell.

Ragasztók és tisztítószerek

Nem tudja, hogy milyen ragasztót használjon?

Segítünk a megfelelő ragasztó kiválasztásában különböző célokra - gépi ragasztás, kézi ragasztás, konstrukciós vagy felületi ragasztás.

Mi tartja tisztán a termelést?

A megfelelő tisztítószert kiválasztásában is segítünk  - kézi tisztításhoz, élzárógépekhez, de sok más célra is.

Segítség közvetlenül Önöknél?

Segítünk a megfelelő feltételek beállításában és a ragasztó közvetlen tesztelésén az élzárógépen.

Vannak konkrét elvárásaik?

Saját fejlesztésünknek köszönhetően lehetőségünk van ragasztók vagy tisztítószerek közvetlen fejlesztésére az Önök igényei szerint.