Aktuális

Együtt ragyogunk !


A Senosan és a Hranipex közötti egyedülálló együttműködés olyan exkluzív élzáró
kollekciót hozott létre, amely tökéletesen színazonos a Senosan

Ismerjük a tökéletesség titkát

Ragasztóink alkalmazását követően nem szükséges a helységben leoltani a villanyt azért, hogy a friss élzárás ne legyen látható. Győződjön meg ...

Vidám és színpompás Húsvét !

Minden tavasz a színek áttörését hozza. Sok ezek közül visszatükröződik a legnagyobb bútorlapgyártók trend-színeiben is. Ezekre a trendekre válaszul mi is folyamatosan frissítjük élzáróink színválasztékát  azért,  hogy Partnereink munkájukhoz  a lehető legteljesebb színskálát találják nálunk.  

Miután végére értünk a Krono Global Collection 2018-2022 bemintázásának, újabb fontos gyártó, a Fundermax újdonságaira összpontosítottunk. Így színpompás kollekciónkba újabb színárnyalatok kerültek.

Az új színek listáját honlapunkon az Új dekorok címszó alatt találja. Ezzel egyidőben megkezdtük ABS élzáróink megfelelőségi táblázatainak aktualizálását a piacon a közelmúltban megjelent forgácslapokra fókuszálva.

A közelgő tavasszal együtt várjuk az újabb kihívásokat!

Élzárók az új Kronospan lapokhoz

A profik együttműködése – a nagyszerű eremény garantált!

A Kronospan megbízott, büszke partnereként 2017. decembere ...

Egy leheletnyi luxus a konyhában

2016-ban is a konyha a háztartás szíve. Mint ismeretes, a boldogsághoz a gyomron keresztül vezet az út és még a táplálkozási tanácsadók is esküsznek a minőségi, házias ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokra, főleg ha azok szeretettel készülnek. A konyha nem csak a gasztronómia központja egy háztartásban, hanem sok helyen a teljes napi élet központja, fő élettere és dizájnja.

Gyerek bútorok: tömörfából vagy laminált lapból?

Elgondolkoztak már azon, hogy fogják berendezni gyermekeik szobáit? Lehet, hogy a gyermek most még jár, de a szoba minden részét észleli és  hamarosan körbemássza,  felfedezi a bútorokat.

Az Önök kérése számunkra motiváció

Élzárók, élzárók, élzárók. Legtöbb embernek ez jutna először eszébe, ha ellátogatna központunkba, a csehországi Komorovicébe. Ne tévessze meg Önöket az élzárók egyhangúsága, ez a Hranipex gyártási program fő terméke. Számunkra az élzárók jelentik a teljes világot, ez a mi mottónk, elkötelezettséggel gyártjuk és fejlesztjük. Ez a mi hajtómotorunk, hogy a saját szegmensünkben a legjobbak legyünk és megfeleljünk a vevő összes kérésének. Élzáró kínálatunk ezért ilyen rendkívül gazdag. 

A gyermekek kreativitása a bútorgyártók legjobb ihlete

Mindannyian jól tudjuk, milyen játékosak tudnak lenni a gyerekek, és milyen erős a képzeletük. Jó, ha a környezet, amelyben felnőnek, megfelel ezen adottságuknak, és a lehető legjobban ösztönzi a kreativitásukat.

Ma néhány olyan formatervező termékeit választottuk, akik megpróbáltak maximálisan megfelelni a gyermekek kívánságainak és igényeinek.

2015-2016 top 10 dizájn bútortrendjeinek összehasonlítása

Minden év végén azt mérlegeljük, milyen is volt az ó év, és vajon mit hoz az elkövetkező időszak. Az alábbi összehasonlítás felhívja a figyelmet arra, hogy mely trendekkel kell továbbra is számolnunk, és melyek válnak végérvényesen múlttá.

Dizájn tippek: A fából készült világítótestek dizájnja minden belső térben meleget sugároz

Ma olyan világítótestek segítségével keressük az inspirációt, amelyekben a fa  játssza a főszerepet. E dizájn világítótestek kevésbé hagyományos felfogásban jelenítik meg a klasszikus anyagokat a beltérben. Engedjék meg, hogy inspirálják Önöket...