Aktuális

Egy leheletnyi luxus a konyhában

2016-ban is a konyha a háztartás szíve. Mint ismeretes, a boldogsághoz a gyomron keresztül vezet az út és még a táplálkozási tanácsadók is esküsznek a minőségi, házias ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokra, főleg ha azok szeretettel készülnek. A konyha nem csak a gasztronómia központja egy háztartásban, hanem sok helyen a teljes napi élet központja, fő élettere és dizájnja.

Gyerek bútorok: tömörfából vagy laminált lapból?

Elgondolkoztak már azon, hogy fogják berendezni gyermekeik szobáit? Lehet, hogy a gyermek most még jár, de a szoba minden részét észleli és  hamarosan körbemássza,  felfedezi a bútorokat.

Az Önök kérése számunkra motiváció

Élzárók, élzárók, élzárók. Legtöbb embernek ez jutna először eszébe, ha ellátogatna központunkba, a csehországi Komorovicébe. Ne tévessze meg Önöket az élzárók egyhangúsága, ez a Hranipex gyártási program fő terméke. Számunkra az élzárók jelentik a teljes világot, ez a mi mottónk, elkötelezettséggel gyártjuk és fejlesztjük. Ez a mi hajtómotorunk, hogy a saját szegmensünkben a legjobbak legyünk és megfeleljünk a vevő összes kérésének. Élzáró kínálatunk ezért ilyen rendkívül gazdag. 

A gyermekek kreativitása a bútorgyártók legjobb ihlete

Mindannyian jól tudjuk, milyen játékosak tudnak lenni a gyerekek, és milyen erős a képzeletük. Jó, ha a környezet, amelyben felnőnek, megfelel ezen adottságuknak, és a lehető legjobban ösztönzi a kreativitásukat.

Ma néhány olyan formatervező termékeit választottuk, akik megpróbáltak maximálisan megfelelni a gyermekek kívánságainak és igényeinek.

2015-2016 top 10 dizájn bútortrendjeinek összehasonlítása

Minden év végén azt mérlegeljük, milyen is volt az ó év, és vajon mit hoz az elkövetkező időszak. Az alábbi összehasonlítás felhívja a figyelmet arra, hogy mely trendekkel kell továbbra is számolnunk, és melyek válnak végérvényesen múlttá.

Dizájn tippek: A fából készült világítótestek dizájnja minden belső térben meleget sugároz

Ma olyan világítótestek segítségével keressük az inspirációt, amelyekben a fa  játssza a főszerepet. E dizájn világítótestek kevésbé hagyományos felfogásban jelenítik meg a klasszikus anyagokat a beltérben. Engedjék meg, hogy inspirálják Önöket...

Dizájn tippek: Trendi játékos hinták

A modern enteriőrökben mind nagyobb sikerrel hódítanak a stílusos és egyedi játékos elemek. A józan minimalista ötletes dizájn friss fuvallatként jelentkezik a bútoriparban. Dizájn bútorokról és trendekről tervezett cikksorozatunk első részében egy érdekes, hagyományosan nem hagyományos ülőbútorral - a hintával foglalkozunk!

Copperfield-féle érzékcsalódás mesterfokon

Hogyan okozhatunk meglepetést és kelthetünk érdeklődést mai sokszínű világunkban? A bútorok kiválasztásánál az igényes ügyfelek nem csak a legjobb minőségre törekednek, hanem az egyediségre és önkifejezésre is.

Madártávlati nézet

Számos probléma esetén elég más szögből megvizsgálni, és máris jelentkezik a megoldás. A különböző szemszögek véleményt is módosíthatnak. A lábánál nézve a hegy mindig magasabbnak, a csúcsai pedig távolibbnak tűnnek. Ezzel ellenkezőleg elterjedt nézet, hogy madártávlatból a világ megint egészen másképp néz ki, és nagyobb rálátást kapunk.

Őszi nagyvásár szüret

A gazdák és a kertészek az őszi idényben takarítják be egész éves munkájuk gyümölcsét, és szövik terveiket a következő szezonra. Sok hasonló paraméter jellemzi a nagyvásárokat is, amelyek éppen az őszi hónapokban kerülnek nagy számban megrendezésre. Mind helyi, mind nemzetközi szinten évadzáró értékelésekre kerül sor, a kiállítási standokon pedig találkoznak mind a régi, mind a potenciálisan új üzleti partnerek. Ezzel egyidejűleg a kiállítók egymással versengve mutatják be a következő évi újdonságaikat, trendjeiket, terveiket.