Aktuális

Hranicoll D3 diszperziós ragasztók – őszi akció

 

Próbálja ki a kiváló minőségű Hranicoll D3 diszperziós ragasztóinkat.

 

Az akció időtartama: 2019.10.01 – 2019.12.31

 

Hranicoll D3 Smart 20 kg:

PVAc bázisú D3 (DIN EN 204/205) faipari ragasztó.

Viszkozitás (mPas): kb. 9.000

Nyitott idő: 12-15 perc

Kiválóan ellenáll a nedvességnek, ezért alkalmas magas páratartalomnak kitett felületek pl. ajtók-, ablakok ragasztására

Árak:

1 db: 1,8 EUR/kg

3 db: 1,6 EUR/kg

5 db: 1,5 EUR/kg

Kiszerelés: 20 kg/db, műanyag kanna.

 

Hranicoll D3 800ml:

PVAc bázisú D3 magasabb hő ellenállással rendelkező faipari ragasztó.

Viszkozitás (mPas): kb. 12.000

Nyitott idő: 5-8 perc

Kiválóan ellenáll a nedvességnek, ezért alkalmas magas páratartalomnak kitett felületek pl. ajtók-, ablakok ragasztására.

 

Árak:

1 karton: 2,8 EUR/db

2 karton: 2,7 EUR/db

3 karton: 2,6 EUR/db

Kiszerelés: 12 db/karton

 

Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. EUR-ban meghatározott árainkat az MNB napi középárfolyamán számoljuk át Ft-ra.

Hot Air: Soha nem volt egyszerűbb!

Az AdvantEdge® egy új élzáróanyag, amellyel minden eddiginél könnyebben elérhető a Hot Air élzáró technológia. Hogyan?

 • gyorsan kiszállítjuk,
 • bármelyik színből,
 • és kis mennyiségtől rendelhető.A 14 legnépszerűbb színt tartjuk raktárkészleten, magasfényű és matt változatban. 24 órás határidővel kiszállítjuk.

AdvantEdge® kollekciónk

HU 108681-90°

HU 10482-90°

HU 19015-90°

HU 190720-3°

HU 170075-90°

HU 12514-90°

HU 108685-3°

HSE 101298-90°

HSE 198102-90°

HSE 298854-90°

HSE 127315-90°

HSE 297407-3°

HSE 298663-90°

HSE 187368-90°

 

Megrendelés:

 • 23 x 1 mm méretben
 • 10 fm-től
 • 24h kiszállítás


Egyéb színek
esetében keressék kollégáinkat. Az AdvantEdge® technológiát úgy fejlesztettük ki, hogy azzal az AdvantEdge® élzárókat bármely más Hranipex élzárónk színében is elő tudjuk állítani. Önnek mindössze annyi teendője van, hogy válasszon a több, mint 1.660 színünkből.

A hot-air élzárás előnyei a hagyományos EVA, vagy APAO ragasztókhoz képest:

 • láthatatlan fuga a bútorlap és az élzáróanyag között az egyedileg színezett funkciós rétegnek köszönhetően, amely az élzáróanyaggal teljes egészében megegyező színű
 • a funkciós réteg színe választható bármelyik élzáróval megegyezően,
 • magasabb hőállóság, mint az EVA és APAO ragasztók esetében
 • egyszerű és hatékony élzárási folyamat:
  • nem kell nagy mennyiségű ragasztót felmelegíteni, így a gyártás megkezdése gyorsabb,
  • nincs élzárási hiba a ragasztóba bekerülő szennyeződések miatt
  • kevesebb takarítás és tisztítás a pontosan adagolt ragasztómennyiségnek köszönhetően,
  • kevesebb probléma a ragasztó beszerzése és tárolása miatt.


Az AdvantEdge® élzáróanyagok használatának előnyei a festett alkatrészekhez képest:

 • alternatíva a festett MDF alkatrészekre,
 • rövidebb szállítási idők – nem kell a felületkezelés hosszadalmas technológiai folyamatait betartani,
 • alacsonyabb gyártási költségek – jelentősen csökkenthető a felületkezelés technológiai folyamataihoz képest,
 • alacsonyabb gyártási költségek a felületkezeléshez szükséges infrastruktúrával és kezelő személyzettel szemben,
 • sokkal kevésbé terheli a környezetet, mint a felületkezelés.

 

Az AdvantEdge® élzárókat 2019. februárja óta mintegy 40 gyártóval együttműködve számos élzárógépen teszteltük Svédországban, Finnországban, Angliában, Szlovákiában, Lengyelországban, Ausztriában és Németországban – mindig tökéletes eredménnyel.

Az Ön számára most szintén elérhetővé vált a null-fugás, tökéletes élzárás és az eredményesebb megmunkálás – szükségtelen idő- és pénzbefektetés nélkül.

Egyszerűsítsen. AdvantEdge®

Csak EGY legjobb megoldás létezik

Mi a Hranipexben szeretjük a részleteket. Bár tudjuk, hogy Önöknek asztalosnak az élzáró nem egy olyan dolog, ami álmatlan éjszakákat okozna (ha mégis, akkor már bizonyára úton van 120 szakértőnk valamelyike Önökhöz, hogy az élzárás folyamatát pontosítsa Önökkel), de azt is tudjuk, hogy ha ez a részlet nem működik, az egész gyártósor/műhely megáll. Mi pontosan azon dolgozunk 25 éve, hogy ez ne történhessen meg. És valóban jók vagyunk ebben.
Önök soha nincsenek 24h-nál távolabb tőlünk.

Ahhoz, hogy az Önök műhelyében az élzárás körül minden rendben legyen, a világ 85 forgácslapgyártójának több ezer lapjához raktározunk élzárókat. Abban a pillanatban, amikor minden lehetőséget megvizsgálva kiválasztják a megfelelő anyagokat következő projektjükhöz, mi már pontosan tudjuk, melyik élzáróra van szükségük, ahogy azt is, mikor lesz az elérhető az Önök számára. Ha raktári tétel, akkor akár már a következő munkanapon. 

Hogyan is? Mivel gyárunk területének legnagyobb részén a hatalmas raktárunk található, Önök soha nincsenek 24h-nál távolabb tőlünk, legyenek bárhol is.

Nem talál különbséget. Csak elkészült munkát.

Kérdezik, hogy miért pont a Hranipex? Nem mi vagyunk az egyedüli élzárógyártók. És még csak a legnagyobbak sem. De mi vagyunk azok, akik a legnagyobb figyelmet fordították egy kulcsfontosságú dologra, ami nem más, mint a színazonosság.

Végül ez az, ami eldönti, milyen az Ön napja. Amikor Ön kiválaszt egy forgácslapot és mi ajánlunk hozzá egyet az 1660 darabos élzáró kollekcióból, amely olyan, mintha "ráöntötték volna", akkor minden simán megy.

A tökéletesség érdekében a Kronospannal együtt ellenőriztük a lapok és élzárók színazonosságát. Így lettünk a Kronospan Global kollekióhoz a Kronospan megbízott partnere. A színazonosságot a Kronospan és mi együtt garantáljuk.

A bemintázás azonban nem csak a szín és a struktúra egyezését jelenti. Mi olyan szempontokat is megvizsgálunk, amikre Önök nem is gondolnak. A közelmúltban a Hranipex élzárókat egy olyan felülettel láttuk el, amely biztosítja, hogy bármilyen megvilágításban tökéletesen passzoljanak a bútorlapokhoz. Ez a mi megoldásunk az ún. metametrikus problémára. Talán már Önökkel is megtörtént, hogy kiválasztottak egy lapszínt nappali fénynél, azután bent a műhelyben már lámpafénynél ellenőrzték, de hirtelen másképp nézett ki, mint korábban. Ezt a kellemetlen meglepetést sem Önöknek, sem partnereiknek nem kell többé átélnie.

Ugyanabból a fából faragtak bennünket. Tökéletes bútort szertenénk. Éppúgy, mint Ön.

Ön asztalos. És ez jelent valamit. Önt a munkája után ítélik meg. Az asztalosiparban, mint minden más mesterségben is, megkövetelik a minőséget. Ha kompromisszumokat kezd kötni a minőségben, elveszti a munka iránti szeretetét , és az iránta érzett büszkeségét is. Ezért nem teszi ezt. Nem kifizetődő. Senkinek. Mi a Hranipexben ugyan így látjuk ezt.

Ma a kollekciónk legnagyobb része ABS. Az ABS biztosíték arra, hogy a bútorok szélei ellenálnak mindenféle karcolásnak, ütésnek, amit az élet hozhat. De a hőmérsékletváltozás és a magas páratartalom sem árt nekik. Partnereik örömmel fogadják majd, hogy az ABS könnyen újrahasznosítható és nem károsítja a környezetet.

A minőség tekintetében ma az 1mm vastag élzáró az európai standard. Ez a nyilvánvaló megoldás a tökéletes élzáráshoz. Elég rugalmasak és hajlékonyak, de egyben kiváló minőségűek, ahogy az egy tökéletes élzárótól elvárható. Nem üt át rajtuk a forgácslap vágott szélének felülete és nem áttetsző hatásúak, mint a 0,5 mm vastag élzárók. Használatukkal az élzárók terén nem kell kompromisszumot kötni.

Ha van ma a bútorgyártásban igazán részlet-érzékeny anyag, az nem mást, mint a magasfényű forgácslap. Ezért volt fontos nekünk, hogy megalkossuk a Senosan High Gloss Acrylic magasfényű forgácslapok kollekcióját. A Senosannal együttműködve a forgácslapokat és az élzárókat ugyanazon anyagból készítjük. Egyek és ugyanazok, egységes és kompakt felület hatását keltve a legutolsó részletig - mint ha akár üvegből vagy csiszolt acélból készültek volna.

Csak egyszer csinálja meg. Elsőre. Jóra.

Figyeljék meg a részletek pszichológiai hatását. Ha minden rendben, szinte fel sem tűnik. Egy hiba azonban, legyen akár a legkisebb, úgy hat a szemre, mint a mágnes. Az ember le sem tudja venni róla a szemét.

Lehetséges, hogy a Hranipex megszállott kicsit a részletek tekintetében. Igaz ugyan, hogy az élzáró nem egy Mars-utazás. Még csak nem is olyan valami, amin az Önök partnerei aggódnának. De rajtunk áll, hogy tökéleteset alkossunk. Így Önök arra koncentrálhatnak, amiben a legjobbak. A saját mesterségükre.


PF 2019

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy decemberben nyitva tartásunk az alábbiak szerint alakul:

2018.12.14. 7:30-11:30h

2018.12.18. utolsó ...

Együtt ragyogunk !


A Senosan és a Hranipex közötti egyedülálló együttműködés olyan exkluzív élzáró
kollekciót hozott létre, amely tökéletesen színazonos a Senosan

Ismerjük a tökéletesség titkát

Ragasztóink alkalmazását követően nem szükséges a helységben leoltani a villanyt azért, hogy a friss élzárás ne legyen látható. Győződjön meg ...

Vidám és színpompás Húsvét !

Minden tavasz a színek áttörését hozza. Sok ezek közül visszatükröződik a legnagyobb bútorlapgyártók trend-színeiben is. Ezekre a trendekre válaszul mi is folyamatosan frissítjük élzáróink színválasztékát  azért,  hogy Partnereink munkájukhoz  a lehető legteljesebb színskálát találják nálunk.  

Miután végére értünk a Krono Global Collection 2018-2022 bemintázásának, újabb fontos gyártó, a Fundermax újdonságaira összpontosítottunk. Így színpompás kollekciónkba újabb színárnyalatok kerültek.

Az új színek listáját honlapunkon az Új dekorok címszó alatt találja. Ezzel egyidőben megkezdtük ABS élzáróink megfelelőségi táblázatainak aktualizálását a piacon a közelmúltban megjelent forgácslapokra fókuszálva.

A közelgő tavasszal együtt várjuk az újabb kihívásokat!

Élzárók az új Kronospan lapokhoz

A profik együttműködése – a nagyszerű eremény garantált!

A Kronospan megbízott, büszke partnereként 2017. decembere ...

Egy leheletnyi luxus a konyhában

2016-ban is a konyha a háztartás szíve. Mint ismeretes, a boldogsághoz a gyomron keresztül vezet az út és még a táplálkozási tanácsadók is esküsznek a minőségi, házias ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokra, főleg ha azok szeretettel készülnek. A konyha nem csak a gasztronómia központja egy háztartásban, hanem sok helyen a teljes napi élet központja, fő élettere és dizájnja.

Gyerek bútorok: tömörfából vagy laminált lapból?

Elgondolkoztak már azon, hogy fogják berendezni gyermekeik szobáit? Lehet, hogy a gyermek most még jár, de a szoba minden részét észleli és  hamarosan körbemássza,  felfedezi a bútorokat.