Tiszelt Partnerünk! Rendeléseiket jelenleg hosszabb szállítási idővel tudjuk teljesíteni, sürgős rendelés esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkkal! Megértésüket köszönjük! Az Önök Hranipex csapata

Állásajánlatok

Tekintse meg a jelenleg betöltésre váró állásokat. Felkeltette valamelyik az érdeklődését? Lehet, hogy éppen Ön az, akit most keresünk.

Területi képviselő

Kihez fordulhat nálunk?

Gabor Mohai

gabor.mohai@hranipex.com

Gábor szívesen ad további tájékoztatást az álláslehetőségekről. Őt hétfőtől péntekig reggel 8 és délután 4 óra között érheti el.

Miért érdemes a Hranipexnél dolgozni?

Remek csapat

Értékeljük a jó kapcsolatokat. Legyen tagja gondosan összeállított, egymást támogató csapatunknak.

Számítunk Önre

Nálunk megtapasztalhatja, hogy mit jelent értékes csapattagnak lenni és egymásra támaszkodni.

Lehetőség a fejlődésre vagy változásra

Lehetőséget adunk arra, hogy megtalálja önmagát, és kipróbálja, mi is az, amit legjobban illik Önhöz. Talán még egy teljesen új szakmát is.

Pozíciók széles választéka

Sokmindent csinálunk. A gyártástól az értékesítésen és forgalmazáson át a pénzügyekig, az adminisztrációig, az informatikáig és a marketingig. Melyik érdekli ezek közül?

Értelmes feladatok

Tartalmas munka. Az eredmény egy kézzelfogható termék, amelyre világszerte sok asztalosnak van szüksége. Kiegészítjük egymást. Jó érzéssel térhet haza.

Alkalmazza ötleteit

Szervezeti struktúránk átlátható és családias légkörrel rendelkezünk. A jó ötleteket itt gyorsan megvalósítjuk, és a munkájának kézzelfogható eredménye lesz.

*
*
*
*