Star-filled Created with Sketch.

GY.I.K.

Termékek

Az összes termék műszaki leírását és tulajdonságait közvetlenül itt, az e-shopban találja meg a termékkártyákon. Ha még további részletekre van szüksége, e-mailben elküldjük Önnek a műszaki adatlapot. Hívja értékesítési asszisztenseinket.
A biztonsági adatlapokat közvetlenül innen, az e-shopunkból töltheti le, ha bejelentkezett. Az e-shopban minden termékkártyán talál egy linket. A biztonsági adatlapokat a megrendelések történetében is megtalálja.
Figyelünk a megfelelő tanúsítványokra, mert célunk az, hogy valóban kiváló minőségű termékeket nyújtsunk Önnek. Minden ABS élzáró ITC tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az IKEA és az ISO szabványoknak. A melamin és furnér/faélléc FSC tanúsítvánnyal rendelkezik. Az ABS UNI élzárók biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek a bőrrel való érintkezés miatt. Kérésre más speciális teszteket is elvégzünk.
Mindent megteszünk, hogy a lehető legkevésbé korlátozzuk Önt. Ha technikailag lehetséges, annyit rendelhet, amennyire szüksége van. ABS élzárók a Hranipex kollekcióból ragasztó nélkül illetve az anyatekercsek  1 fm-től rendelhetőek (minden UNI szín, futánzat, exkluzív élzárók és a különleges dekorok, mint end-grain, magasfényű és szuper matt). A ragasztókat és tisztítószereket is 1 db csomagolástól/kiszereléstől rendelhetik. Ezenkívül a részletes információk mindig megtalálhatóak az aktuális katalógusunkban.
Igen! Takarítson meg anyagot és pénzt. Kollekciónkból 1 fm-től megrendelheti az összes ABS élzárót. Csak annyit tekerünk le, amennyire valóban szüksége van.
Az élfurnérok/faéllécek érzékeny természetes anyagok, amelyek könnyen sérülnek. Kiváló minőségű termékeket szeretnénk szállítani Önnek, ezért nem tekercseljük le a furnért. Csak teljes tekercsben rendelhet.
Szenvedélyünk a tökéletes színazonoság, az élzáró tökéletes hozzárendelése a forgácslaphoz. A forgácslapgyártók összes színéhez van élzárónk. Mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a forgácslap számát a főoldalon lévő keresőbe. Megjelenik a megfelelő élzáró, és azonnal megrendelheti.
Természetesen. Az, hogy a mintákat sajátkezűleg is mindig ellenőrizni lehet, megfizethetetlen. Könnyedén megrendelhet egy mintafüzért a teljes Hranipex kollekcióból, vagy akár egy speciálisan kialakított, személyre szabott mintát is közvetlenül az e-shopunkból.
Kollekciónk része a munkalapokhoz mintázott ABS élzárók is 1 és 2mm vastagságban. Mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a munkalap számát a főoldalon lévő keresőbe, és ennyi. Megjelenik a megfelelő élzáró, és azonnal megrendelheti.
Mindig van legalább egy "ragasztó technikus" az értékesítési csapatunkban, aki szakértő a kémiai készítményekben. Ő bármikor szívesen elmegy Önkhöz, és végigmegy a gépnél az egész ragasztási folyamaton. Ily módon már sok helyen optimalizáltuk a ragasztást. Nem csak pénzt, hanem időt is megtakarít, nyugalmat lelve. Egyeztessen időpontot.
Attól függ, hogy milyen élzárógépet használ. Javasoljuk, hogy konzultáljon szakemberünkkel a ragasztók és tisztítószerek tekintetében.
Itt, az e-shopunkban megtudhatja, melyik tisztítószer a legjobb egy adott ragasztóhoz. Csak annyit kell tennie, hogy rákattint az adott ragasztó leírására. Ott mindig megfelelő tisztítószert ajánlunk. Alternatív megoldásként forduljon szakemberünkhöz.
Igen! Az AdvantEdge márkanév alatt Hot-Air réteggel ellátott ABS élzáróink vannak. Könnyedén megrendelheti őket az e-shopban. Kattintson a "Funkcionális réteget szeretnék felvitetni" gombra közvetlenül a kiválasztott élzáró mellett. A réteget a dekor színében visszük fel, hogy valóban nullfuga hatást érjen el. Az ügyfél el lesz ragadtatva.
Fejlessze termelését, gyártását. A PUR élzárások vízállóak, ellenállnak a magasabb hőmérsékleteknek, és ami a legfontosabb, szebbek. Az élzárógép tökéletes beállításával és a megfelelő típusú ragasztó használatával az élzárás szinte láthatatlan.
Bizonyos esetekben lehetséges. Minden megteszünk azért, hogy mindkét fél elégedett legyen. Lépjen kapcsolatba közvetlenül kerekedelmi képviselőjével.
Értékesítési asszisztensünk vagy kereskedelmi képviselőnk kérésre bármikor elküldi Önnek az árlistáját. Csak írjon vagy hívja őket.
Figyelünk a környezetre és a Ön pénzére is. Ezért rendelhet ABS élzárókat a kollekciónkból 1 méterről. Csak annyit rendeljen, amennyire szüksége van.

Szolgáltatások

Örömmel üdvözöljük és szolgáljuk ki Önt. Hétfőtől péntekig 7.30 és 16 óra között állunk rendelkezésre.
Kereskedelmi képviselőnk mindig örömmel látogatja meg Önt. Nagyra értékeljük a személyes kapcsolatot, és örömmel oldjuk meg a problémákat közvetlenül a helyszínen. Nézze meg a Kapcsolatok menüpontot, és keresse meg képviselőjét régió szerint.
Az Önnek, ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatások üzleti tevékenységünk középpontjában állnak. Mindent megteszünk Önért, így bármikor megbeszélhet egy találkozót egy kereskedelmi képviselővel, aki személyesen megbeszél mindent Önnel. És egyben megrendelheti az élzárókhoz tartozó szolgáltatások teljes skáláját közvetlenül az e -shopunkban: egyedi méretek szabása anyatekercsből, tekercsek visszavágása, tekercsbontás élzáróból és blokkból is, egyedi méretek és felületek gyártása, ragasztózás, aktív és funkcionális réteg felvitele, Hot-Air, lakkozás. Mindössze annyit kell tennie, hogy az e-shopban válassza ki az élzárót, és esetleg más, egyéb szolgáltatásokat is választhat hozzá.
A tekercsbontásért díjat számolunk fel, amelyek a tekercsbontással kapcsolódó költségeket foglalják magukba. Az aktuális tekercsbontási díjat megtalálják a weboldalunkon.
A mérettől függ, a pontos összegért töltse le az árlistát a weboldalról.
Minden leányvállalatunknál van egy raktárunk, amely tele van élzárókkal standrad méretekben. A kéréseket az ügyfelek kívánságainak megfelelően frissítjük és kiegészítjük. Magyarországon is számos méretet tartunk raktárkészleten. Ez jelentősen felgyorsította a szállításokat. Ha továbbra is egyedi méretre van szüksége, akkor közvetlenül a Csehországban szabjuk/gyártjuk, és azonnal elküldjük Önnek.

Logisztika

Igyekszünk a lehető leggyorsabbak lenni a felesleges leállások kiküszöbölése érdekében. A Hranipex kollekcióból 12 óráig leadott rendelések másnap kiszállításra kerülnek.
Értesítéseket küldünk a megrendelés állapotáról Önnek. Így mindig tudja, hogy megrendelése gyártásban vagy szállításban van-e, és melyik futárcég szállítja ki Önnek, beleértve a küldemény nyomkövetési számát. Csak kattintson a kapott linkre, és minden lépést megtud.
Az aktuális szállítási árlistát itt találja.
Áruink szállításához a következő cégeket használjuk: GLS, MPL Posta, GW. A szállításkor kapott értesítésben értesítjük Önt arról, hogy melyik cég fogja kiszállítani a rendelést. Ön is kiválaszthatja a profiljában, hogy melyik céget részesíti előnyben.
Mindig mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Hranipex kollekcióból származó áruk mindig raktáron legyenek. Egyéb áruk esetén a megrendelés kézhezvételét követően azonnal tájékoztatjuk Önt a szállítás időpontjáról.
Igyekszünk minden megrendelést a lehető leggyorsabban feldolgozni. A nap folyamán többször megtervezzük és optimalizáljuk a készleteket a beérkezett megrendelések alapján. Kivételes esetekben, ha valami mégsincs raktáron, eldöntheti, hogy részlegesen vagy egyszerre szeretné az árut kiszállítatni.
Mindent megteszünk, hogy mindkét fél elégedett legyen. Lépjen kapcsolatba közvetlenül kereskedelmi képviselőjével.
A közlekedés biztonsága és minősége kulcsfontosságú számunkra. Ezért együttműködünk az ADR szállításához szükséges tanúsítvánnyal rendelkező szállítmányozókkal.
Az élzárókat a legnagyobb alapossággal és körültekintéssel készítjük össze. Az érzékeny élzárókat védőfóliába csomagoljuk, és külön tároljuk papír dobozokban. A megrendelések tökéletes állapotban kerülnek kiszállításra.

Reklamációk

Hiba vagy egyéb probléma esetén mi készen állunk: elégedettsége az első. Azonnal lépjen kapcsolatba kereskedelmi képviselőjével vagy asszisztensével, aki végigvezeti Önt a reklamációs folyamaton.

Eshop

A regisztráció nálunk valóban hasznos. Azonnali áttekintést nyújt az elérhető árakról, egy profilt a kedvenc tételekről, a fiók előzményeről, és áttekintést ad az összes rendelésről, amelyeket könnyen megismételhet. Ugyanakkor rendszeresen tájékoztatni fogjuk Önt minden fontos hírről. Ne habozzon regisztrálni!
Semmi baj. A számlákat letöltheti weboldalunkról, ha bejelentkezett; közvetlenül a saját profilban találhatja őket időrendben. Az előzményekben nemcsak a megrendeléseket és számlákat találhatja meg, hanem az esetleges jóváírásokat is. Sőt, teljes előzményei vannak, függetlenül attól, hogy az e-shopon keresztül vagy máshonnan rendelt.
Az a tény, hogy nálunk vásárol, előny. Biztosítjuk a minőséget, a gyorsaságot és a hibátlan szolgáltatást. És hogy még vonzóbbá tegyük a dolgokat, időnként különleges ajánlatokat készítünk különböző termékekre és szolgáltatásokra. Kövesse különleges ajánlatainkat a weboldalunkon.

Karrier

A Hranipex növekszik, ezért gyakran keresünk új embereket csapatunkba. Ellenőrizze a "Karrier" lapot, amely tartalmazza a jelenleg elérhető pozíciókat. Biztos talál valamit. Ha pedig nem, akkor ott hagyhat nekünk egy elérhetőséget arra az esetre, ha a jövőben keresnénk valakit.
Ebben az esetben Bartos Marián ügyvezetőt keresse. Kapcsolatba léphet vele a marian.bartos@hranipex.com e-mail címen.
Szeretünk itt dolgozni. Szeretjük a Hranipexet. A Karrier lapon többet megtudhat arról, hogy ez mit jelent.
Felvételi eljárásaink nem sokban különböznek azoktól, amelyeket máshol találhat. A Hranipex állásinterjúinak részleteit a Karrier fülön található hirdetésben találja.