Star-filled Created with Sketch.

Fedezze fel az összes felületünket

Az új softmat felületünk, amelynek vizuális és tapintható hatása van a teljes dekoráció hátterében, kulcsfontosságú a fa struktúrák természetes érzéséhez.

Fedezze fel az összes felületünket

Az elmúlt években szemtanúi lehettünk a forgácslapok dekorjainak rohamos fejlődésének. Manapság a felületek és struktúrák hűen hozzák a fa és más anyagok formáját, amelyet egyébként nagyon nehéz lenne áthelyezni a belső terek létrehozásába. Az anyagoknak azonban nemcsak vizuális, hanem jelentős tapintási hatása is van, amelyet élzárók formájában is tükrözni kell.

Minden új kollekció kihívást jelent számunkra az élzáró felületek továbbfejlesztésében. A szakemberek egész csapata elkötelezett a maximális részletesség iránt. Kompromisszummentesek vagyunk, nagy hangsúlyt fektetünk a fejlesztésre, és minden egyes dekorra külön -külön figyelünk. Hosszú távra képesek vagyunk felső felületszerkezettel rendelkező élzárókat létre hozni, amelyekben tökéletes harmóniát talál a felületi anyaggal. Ilyen struktúrákhoz tartoznak az NW-Natural forgácslapok élzárói, a Pfleiderer kollekció vagy a FunderMax forgácslapok NI (Nice) felületei is.

Az elzátókra átvitt NW és NI struktúrákat tisztességes fa pórus jellemzi, és szuperfinom és softmat felülettel egészül ki (link az e-shop kategóriájához). A RU struktúrához - Rustic Wood (Pfleiderer) - mélyebb fa szerkezetet dolgoztunk ki, minden részletben megrajzolva, ismét softmat felülettel kiegészítve.

Ez a felületkezelés, amely a teljes dekor hátterében hat, kulcsfontosságú a fa struktúra természetes érzéséhez. Kollekciónk frissítése azonban nem korlátozódik az új termékek fejlesztésére és bővítésére, hanem a teljes kollekció folyamatos felülvizsgálatára és optimalizálására is, hogy mindig felajánlhassuk Önnek az élzáró megfelelő hozzárendelését a forgácslaphoz kompromisszumok nélkül és kiváló minőségben.

Ha kétségei vannak afelől, hogy megtalálta-e a legjobb megoldást, mindig tudunk tanácsot adni a hozzárendeléssel kapcsolatban, és élzáró mintát is kínálunk.