Tisztelt Partnerünk! A megnövekedett rendelésállomány miatt szállítási határidőnk jelenleg 48h. Köszönjük megértésüket!

Január 2019

Csak EGY legjobb megoldás létezik

Mi a Hranipexben szeretjük a részleteket. Bár tudjuk, hogy Önöknek asztalosnak az élzáró nem egy olyan dolog, ami álmatlan éjszakákat okozna (ha mégis, akkor már bizonyára úton van 120 szakértőnk valamelyike Önökhöz, hogy az élzárás folyamatát pontosítsa Önökkel), de azt is tudjuk, hogy ha ez a részlet nem működik, az egész gyártósor/műhely megáll. Mi pontosan azon dolgozunk 25 éve, hogy ez ne történhessen meg. És valóban jók vagyunk ebben.
Önök soha nincsenek 24h-nál távolabb tőlünk.

Ahhoz, hogy az Önök műhelyében az élzárás körül minden rendben legyen, a világ 85 forgácslapgyártójának több ezer lapjához raktározunk élzárókat. Abban a pillanatban, amikor minden lehetőséget megvizsgálva kiválasztják a megfelelő anyagokat következő projektjükhöz, mi már pontosan tudjuk, melyik élzáróra van szükségük, ahogy azt is, mikor lesz az elérhető az Önök számára. Ha raktári tétel, akkor akár már a következő munkanapon. 

Hogyan is? Mivel gyárunk területének legnagyobb részén a hatalmas raktárunk található, Önök soha nincsenek 24h-nál távolabb tőlünk, legyenek bárhol is.

Nem talál különbséget. Csak elkészült munkát.

Kérdezik, hogy miért pont a Hranipex? Nem mi vagyunk az egyedüli élzárógyártók. És még csak a legnagyobbak sem. De mi vagyunk azok, akik a legnagyobb figyelmet fordították egy kulcsfontosságú dologra, ami nem más, mint a színazonosság.

Végül ez az, ami eldönti, milyen az Ön napja. Amikor Ön kiválaszt egy forgácslapot és mi ajánlunk hozzá egyet az 1660 darabos élzáró kollekcióból, amely olyan, mintha "ráöntötték volna", akkor minden simán megy.

A tökéletesség érdekében a Kronospannal együtt ellenőriztük a lapok és élzárók színazonosságát. Így lettünk a Kronospan Global kollekióhoz a Kronospan megbízott partnere. A színazonosságot a Kronospan és mi együtt garantáljuk.

A bemintázás azonban nem csak a szín és a struktúra egyezését jelenti. Mi olyan szempontokat is megvizsgálunk, amikre Önök nem is gondolnak. A közelmúltban a Hranipex élzárókat egy olyan felülettel láttuk el, amely biztosítja, hogy bármilyen megvilágításban tökéletesen passzoljanak a bútorlapokhoz. Ez a mi megoldásunk az ún. metametrikus problémára. Talán már Önökkel is megtörtént, hogy kiválasztottak egy lapszínt nappali fénynél, azután bent a műhelyben már lámpafénynél ellenőrzték, de hirtelen másképp nézett ki, mint korábban. Ezt a kellemetlen meglepetést sem Önöknek, sem partnereiknek nem kell többé átélnie.

Ugyanabból a fából faragtak bennünket. Tökéletes bútort szertenénk. Éppúgy, mint Ön.

Ön asztalos. És ez jelent valamit. Önt a munkája után ítélik meg. Az asztalosiparban, mint minden más mesterségben is, megkövetelik a minőséget. Ha kompromisszumokat kezd kötni a minőségben, elveszti a munka iránti szeretetét , és az iránta érzett büszkeségét is. Ezért nem teszi ezt. Nem kifizetődő. Senkinek. Mi a Hranipexben ugyan így látjuk ezt.

Ma a kollekciónk legnagyobb része ABS. Az ABS biztosíték arra, hogy a bútorok szélei ellenálnak mindenféle karcolásnak, ütésnek, amit az élet hozhat. De a hőmérsékletváltozás és a magas páratartalom sem árt nekik. Partnereik örömmel fogadják majd, hogy az ABS könnyen újrahasznosítható és nem károsítja a környezetet.

A minőség tekintetében ma az 1mm vastag élzáró az európai standard. Ez a nyilvánvaló megoldás a tökéletes élzáráshoz. Elég rugalmasak és hajlékonyak, de egyben kiváló minőségűek, ahogy az egy tökéletes élzárótól elvárható. Nem üt át rajtuk a forgácslap vágott szélének felülete és nem áttetsző hatásúak, mint a 0,5 mm vastag élzárók. Használatukkal az élzárók terén nem kell kompromisszumot kötni.

Ha van ma a bútorgyártásban igazán részlet-érzékeny anyag, az nem mást, mint a magasfényű forgácslap. Ezért volt fontos nekünk, hogy megalkossuk a Senosan High Gloss Acrylic magasfényű forgácslapok kollekcióját. A Senosannal együttműködve a forgácslapokat és az élzárókat ugyanazon anyagból készítjük. Egyek és ugyanazok, egységes és kompakt felület hatását keltve a legutolsó részletig - mint ha akár üvegből vagy csiszolt acélból készültek volna.

Csak egyszer csinálja meg. Elsőre. Jóra.

Figyeljék meg a részletek pszichológiai hatását. Ha minden rendben, szinte fel sem tűnik. Egy hiba azonban, legyen akár a legkisebb, úgy hat a szemre, mint a mágnes. Az ember le sem tudja venni róla a szemét.

Lehetséges, hogy a Hranipex megszállott kicsit a részletek tekintetében. Igaz ugyan, hogy az élzáró nem egy Mars-utazás. Még csak nem is olyan valami, amin az Önök partnerei aggódnának. De rajtunk áll, hogy tökéleteset alkossunk. Így Önök arra koncentrálhatnak, amiben a legjobbak. A saját mesterségükre.