Tisztelt Partnerünk! A koronavírus miatt kialakult helyzet, ill. a drasztikusan megnövekedett rendelésállomány miatt szállítási határidőnk megnövekedett. Bővebb információ: https://www.hranipex.hu/hu/aktualis/2020/3/hranipex-rendkivuli-kozlemeny Illetve: https://www.hranipex.hu/hu/aktualis/2020/3/hranipex-rendkivuli-kozlemeny-kiskereskedes

Július 2015

A hét legfontosabb 2015-ös irodabútor trend

Minden az ügyfeleket érdekes beltéri elemekkel elkápráztatni kívánó bútorgyártó figyelemmel követi a vezető dizájnerek diktálta trendeket. Ők határozzák meg a hosszútávú fejlesztési irányokat, valamint mutatják be a szezonális újdonságokat. Az idei ízelítőkből azokat a legszaftosabb darabokat választottuk ki, amelyek véleményünk szerint a főbb tendenciákat képviselik mind az idei év, mind a következő évek tekintetében.

Interzum 2015

Már 2 hónap telt el azóta, hogy a kölni vásárterületen találkoztak a bútoriparban elsőhegedűsökként ismert legjelentősebb cégek. A rangos nemzetközi vásáron való részvétel minden bizonnyal az idei szezon csúcspontja volt, és a mai napig érkeznek visszajelzések, visszhangok.