A megnövekedett rendelésszám miatt szállítási határidőnk megnövekedett! Rendelését feldolgozás után vissza fogjuk igazolni, sürgős rendelés esetén keresse kollégáinkat a 0696/513-390 telefonszámon! A kialakult helyzet miatt elnézését kérjük.

Április 2015

Újdonság – mobiltöltő bútor!

Bútorgyártási ötleteket keres? Különbözni szeretne? A mai bútorgyártás nem esik feltétlenül olyan messze az új technológiáktól, mint ahogy az első pillantásra tűnhet.

Szívesen segítsünk Önöknek

Hranipex termékeket használnak és szeretnék megtudni, hogy lehet azokat a legjobban felhasználni?

Hajsza a legjobb színkombináció után!

Gyakran megmosolyogtató konkrét esetek bizonyítják a férfiak és nők különböző képességeit például a műszaki problémák vagy több feladat egyidejű megoldása, egy autó leparkolása, vagy akár csak a különböző színárnyalatok megkülönböztetése terén. Számos ilyen példára valós, a nők és a férfiak agyának kölcsönösen eltérő működésére alapozott tudományos magyarázat létezik.

 

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Függetlenül attól, hogy Önök a közelgő ünnepeket a gyönyörű hagyományok és helyi szokások szellemében töltik, vagy csupán a beköszöntő tavaszt ünneplik, mindannyiuknak örömmel és békességgel teli kellemes húsvétot kívánunk!