A megnövekedett rendelésszám miatt szállítási határidőnk megnövekedett! Rendelését feldolgozás után vissza fogjuk igazolni, sürgős rendelés esetén keresse kollégáinkat a 0696/513-390 telefonszámon! A kialakult helyzet miatt elnézését kérjük.

Társaságunk profilja

A HRANIPEX Kelet- és Közép-Európa kiemelkedő bútorélzáró gyártója és forgalmazója. A széles bútorélzáró kollekción kívül cégünk termékei közé tartoznak az olvadékragasztók, diszperziós, konstrukciós és szerelési ragasztók. A képzeletbeli kört a tisztítóberendezések és eszközök, elektronikus befecskendező berendezések zárják, amelyek elősegítik a bútorelemek tökéletes élzárását. Szakmai segítségünk és hozzáértésünk a teljes, széles kínálatunkra vonatkozik.

A HRANIPEX 1993-ban alakult. Cégünk azóta folyamatosan fejlődik és nyerte el jelenlegi formáját, amelyben nagy szerepe van vevőorientált szemléletünknek. A csehországi piacon kívül cégünk Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Ausztriában, Lengyelországban, Szlovákiában, Magyarországon, Romániában, Litvániában, Ukrajnában és Fehéroroszországban tevékenykedik leányvállalatokon keresztül, és partnerkapcsolatokon keresztül további európai országokban. Célunk a folyamatos fejlődés és a külföldi piacok áttörése, továbbá partnereink számára gyümölcsözőbbé tenni a konkurenciával szembeni előnyöket.

Filozófiánk továbbra is erőssé tesz minket és vezet előre a minőség felé. Alapkövünk a széles színválaszték, maximális színazonosság, csúcskiszolgálás, a magas minőség és az Önök elégedettsége. Legyenek részei Önök is a Hranipexnek, aki biztosítja a minőséget a mindennapi munkában!