Tisztelt Partnerünk! A megnövekedett rendelésállomány miatt szállítási határidőnk jelenleg 48h. Köszönjük megértésüket!

Kérdések és válaszok

Hogyan lehet vásárolni?

A vásárlás feltétele a regisztráció és a bejelentkezés. A vásárlás ezek után már egyszerű, csak ki kell választania az Önnek megfelelő terméket, dekort, méretet és helyezze a “kosárba”. Utána már csak jóvá kell hagynia a rendelést és a számlát, meg kell adnia a szállítási címet valamint kiválasztani a kézbesítés módját. A helyes rendelésről értesítést küldünk e-mail formájában, amely tartalmazza a rendelés összes részletét.

Hogyan lehet regisztrálni?

A széles kínálatból való rövid és gyors rendeléshez szükséges a regisztráció. Két lehetőség van a regisztrációra:

  • A/ Ha Önök már partnerei cégünknek, vagy cégadataik már bekerültek a HRANIPEX adatbázisába, nincs szükség a regisztrációs adatok kitöltéséhez, elég az adott kollégánkkal felvenni a kapcsolatot a 96/513-390 telefonszámon. Másnap e-mail formájában értesítjük Önt a sikeres regisztrációról és megküldjük belépési adatait is.
  • B/ Új vevő esetében a “REGISZTRÁCIÓ” ikonra kell ráklikkelni (jobb felső sarok). Az adatlap kitöltése után kérjük a cégkivonat elküldését a regisztracio@hranipex.hu e-mail címre vagy a 96/513-391 fax számra. Ezek az adatok szükségesek a pontos és sikeres regisztrációhoz, valamint a rendeléshez. Másnap e-mail formájában értesítjük Önt a sikeres regisztrációról és megküldjük belépési adatait is.

Mikorra várható az áru kiszállítása Önökhöz?

Amennyiben a rendelés 11.00-ig megérkezik, biztosítjuk, hogy 24 órán belül a rendelés megérkezik Önökhöz.

Amennyiben kérdései vannak, bátran kérdezzen bennünket.