A megnövekedett rendelésszám miatt szállítási határidőnk megnövekedett! Rendelését feldolgozás után vissza fogjuk igazolni, sürgős rendelés esetén keresse kollégáinkat a 0696/513-390 telefonszámon! A kialakult helyzet miatt elnézését kérjük.

Kérdések és válaszok

Hogyan lehet vásárolni?

A vásárlás feltétele a regisztráció és a bejelentkezés. A vásárlás ezek után már egyszerű, csak ki kell választania az Önnek megfelelő terméket, dekort, méretet és helyezze a “kosárba”. Utána már csak jóvá kell hagynia a rendelést és a számlát, meg kell adnia a szállítási címet valamint kiválasztani a kézbesítés módját. A helyes rendelésről értesítést küldünk e-mail formájában, amely tartalmazza a rendelés összes részletét.

Hogyan lehet regisztrálni?

A széles kínálatból való rövid és gyors rendeléshez szükséges a regisztráció.


  • a “REGISZTRÁCIÓ” ikonra kell ráklikkelni (jobb felső sarok). Az adatlap kitöltése után kérjük a cégkivonat elküldését a hu-eshop@hranipex.com e-mail címre vagy a 96/513-391 fax számra. Ezek az adatok szükségesek a pontos és sikeres regisztrációhoz, valamint a rendeléshez. Másnap e-mail formájában értesítjük Önt a sikeres regisztrációról és megküldjük belépési adatait is.


Mikorra várható az áru kiszállítása Önökhöz?

Amennyiben a rendelés 11.00-ig megérkezik, biztosítjuk, hogy 24 órán belül a rendelés megérkezik Önökhöz.

Amennyiben kérdései vannak, bátran kérdezzen bennünket.