Tiszelt Partnerünk! Rendeléseiket jelenleg hosszabb szállítási idővel tudjuk teljesíteni, sürgős rendelés esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkkal! Megértésüket köszönjük! Az Önök Hranipex csapata

Társaságunkról

A Hranipex, a bútoripar területén vezető európai gyártó és szállító, valamint tanácsadó cég. Az 1993-ban alapított, csehországi székhelyű csoport ma már több mint 60 országban tevékenykedik. Széles termékportfóliónkba bútorvasalatok, élzárók, ragasztók, tisztítószerek és más, a bútorgyártáshoz szükséges alkatrészek tartoznak. 

Tudatában vagyunk társadalmi felelősségünknek, valamint a legmagasabb etikai alapelvek és a fenntartható fejlődés elvei alapján járunk el. Különösen fontosnak tartjuk a kutatási és fejlesztési, valamint a biztonsági és minőségi területre irányuló befektetéseket. Támogatjuk az energiamegtakarítást és a károsanyag kibocsátást csökkentő technológiák bevezetését. Mindent tőlünk telhetőt megteszünk a környezetvédelem érdekében. 

Vállalati kultúránk az alapítás óta szilárd értékeken alapul . Az alkalmazottakkal, vevőkkel, üzleti partnerekkel és beszállítókkal való törődés hosszú távú kapcsolatokat és sikeres csapatmunkát teremt. A Hranipex csoport életének szerves részét képezi a kiterjedt karitatív tevékenység, valamint a kulturális és sporttevékenységek támogatása.  

A folyamatos fejlesztés és innováció, a magas hozzáadott értékű termékek és szolgáltatások iránti szenvedélyével, a Hranipex csoport, új mércét szabva erősíti piaci pozícióját, hogy ne csak ügyfelei számára álljon az első helyen.

Filip Winkelhofer

Filip Winkelhofer

Az igazgatóság elnöke HRANIPEX a.s.