Tisztelt Partnerünk! A megnövekedett rendelésállomány miatt szállítási határidőnk jelenleg 24-48h. Sürgős rendelés esetén kérjük egyeztessenek kollégáinkkal. Köszönjük megértésüket!

Hranipex - Akció - Hraniclean 08 spray

A következő időszakra akciót hirdetünk az egyik legjobb kézi spray tisztítószerre, a Hraniclean 08, 600 ml kiszerelésre, ami a magyarországi piacon található.

 

A Hraniclean 08 spray termékünk nem hagy nyomot a felületen. Kellemes citrus illatú, ami még inkább megkönnyíti az Ön számára a bútorok tisztítását. Kiváló ajándék lehet partnere számára egy elkészült bútor átadásához

 

Az akció időszaka: 2020.10.01 – 2020.12.31

Árak:

- 1 karton: 3,4 EUR/db

- 2 karton: 3,2 EUR/db

- 3 karton: 2,93 EUR/db

1 karton: 12 db 600 ml kiszerelés.

 

Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. EUR-ban meghatározott árainkat az MNB napi középárfolyamán számolunk át Ft-ra.

 

Piszkos bútorlapokkal, munkaeszközökkel küzd mialatt műhelyében dolgozik? A Hraniclean tisztítószer-családdal megkönnyítheti dolgát és még közelebb kerülhet partnerei gyönyörű bútorokról szőtt álmaihoz. Munkájának tökéletes eredménye nem csak funkcionális- és dizájn-, de tökéletesen tiszta bútor is lesz.

10 éves tapasztalattal rendelkezünk a Hraniclean termékek fejlesztésében, melynek eredménye egy professzionális felhasználásra, rutin karbantartásra vagy akár otthoni takarításra alkalmas tisztítószerek teljes körű választéka. A Hraniclean éppúgy alkalmas bútorelemek, kész bútorok tisztítására, mint a műhelyben használatos szerszámok, eszközök tisztítására.

 

Tisztítószer választékunkkal Ön:

  • eltávolíthatja a ragasztómaradékokat
  • eltávolíthatja a ceruza, alkoholos jelölő címkéket
  • eltávolíthatja a meg nem keményedett PU ragsztó maradékokat, PUR habot
  • feloldhatja a megkeményedett PUR ragasztó maradékokat
  • eltávolíthatja szerszámairól a zsírt, gyantát
  • eltávolíthat PVAc ragasztó maradékokat, festéket, politúrt stb.

 

Kínálatunk 8 különböző tisztítószerfajtát tartalmaz, ebből az egyik:

 

Hraniclean 08 – egy olyan tisztítószer, amely nem hiányozhat egyetlen műhelyből, de a vevőnél történő helyszíni összeszerelés során sem. Bútorelemek, kész bútorok tisztítására alkalmas, akár érzékeny felület esetén is, úgy, mint magasfény, szuper matt, de tisztítható vele üveg és műanyag felület is. Nem csak általános szennyeződés, ujjlenyomat, a szerelés során előforduló kenőanyag eltávolítására alkalmas, de olvadékragasztó maradékának, papír címkék, ragasztók eltávolítására is. Ipari és háztartási célokra is alkalmazható. Kíméletes spray formában is kínáljuk, - Hraniclean 08 spray termékünk nem hagy nyomot a felületen. Kellemes citrus illatú, ami még inkább megkönnyíti az Ön számára a bútorok tisztítását. Kiváló ajándék lehet partnere számára egy elkészült bútor átadásához.