Tisztelt Partnerünk! A hirtelen megnövekedett rendelés állomány miatt a szállítási határidő 24-48h. Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Kronodesign Trends 20/21

Fedezze fel a 18 új, természet ihlette élzárót a Kronodesign Trend 20/21 kollekcióhoz

 

A Kronospannal való hivatalos partnerségünknek köszönhetően elkészítettük a teljes körű minőségi ABS élzáró kollekciót az új Kronodesign Trends 20/21 laminált forgácslap kollekcióhoz, mely 2020 elején kerül a piacra.

A 18 darabos kollekció mintázásánál a tökéletes színazonosságra törekedtünk. Minden egyes minta Burgas-ban (Bulgária) a Kronospan Design Centre -ben lezajlott kölcsönös egyezetetést követően került jóváhagyásra. A kollekció 6 fő csoportra osztható, melyek mindegyikéből további különböző színárnyalatok közül választhatnak. Ez megteremti Önnek a kreativitás lehetőségét a jelenlegi trendeken alapuló modern bútorok megalkotásához, amivel könnyedén kielégítheti partnerei stílusos bútor iránti igényét. A legtöbb újonnan mintázott élzáró azzal az egyedi eljárással készült, ami kiküszöböli az esetleges metamerikus – hatást. Ez biztosítja azt, hogy az élzárókat bármely megvilágításban ugyanolyan színárnyalatúnak látjuk. A kollekció legtöbb élzárója 0,45, 1, 2mm vastagságban, ill. a szokásos 22 és 42mm szélességben elérhető, de kérésre bármely egyedi szélességet tudjuk szállítani Önnek 7-10 napos szállítási határidővel.

A jelenlegi trendek olyan irányba haladnak, hogy a tervezők és építészek megpróbálják a természeti jellemzőket és anyagokat a modern városi környezettel kombinálni. Ez az új élzáró kollekció számos lehetőséget kínál a természetes anyagok és a belső terek integrálására, fém- és beton hatású élzárók, durva deszka -, vagy épp finoman megmunkált fa hatású élzárók felhasználásával, a legkülönbözőbb felületekkel, melyek ránézésre és tapintásra egyaránt élethűek.